Officier de la logistique en sulfate d’ammonium – Logistics Officer – Urmond, The Netherlands

Introduction Allez-vous relever le défi de fournir un service logistique exceptionnel dans un environnement d’affaires dynamique ?En tant qu’Officier Logistique, vous prenez en charge de manière proactive la fourniture d’un service exceptionnel et d’une valeur ajoutée à nos clients. Vous agissez en tant que représentant de Fibrant auprès des clients, des fournisseurs de services logistiques et des parties prenantes internes. …

Operator – productiemedewerker sustainable plastics – Maastricht

Introduction Ben jij op zoek naar een uitdagende productiebaan in een groeiend en dynamische startup in de circulaire economie?Als Operator – productiemedewerker bij Healix ben jij in de unieke gelegenheid om samen met jouw nieuwe collega’s in een gloednieuwe kunststof recycling fabriek te gaan werken. Heb jij ervaring als operator, weet je van aanpakken en vind je een goede werksfeer …

Maintenance Engineer sustainable plastics – Maastricht

Introduction Heb jij passie voor duurzaamheid en wil jij bijdragen aan het oplossen van het plastic probleem? Dan is de functie van Maintenance Engineer bij Healix in Maastricht perfect voor jou! Bij Healix streven we naar circulaire economieën en produceren wij hoogwaardige polymeren uit plasticvezelafval. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet.

Allround Technicus E-W – Maastricht

Introduction Interesse om te werken bij een wereldwijde marktleider op het gebied van hoogtechnologische halffabricaten en eindproducten voor de glas- en keramiekindustrie met als doelgroep bv automotive en hightech producten?Fenzi Advanced Glass Technologies zoekt een gedreven allround Technicus E-W!

Project Manager – Manager Operations – Geleen

Introduction Voor onze opdrachtgever Deep Branch, locatie Brightlands/Chemelot in Geleen, zoeken wij een gedreven Project Manager – Manager Operations die een sterke engineering achtergrond heeft en ervaring heeft in scale-ups, overhaul en re-engineering. Ervaring met processen onder hoge druk, industriële gassen en affiniteit met ISO geaccrediteerde omgevingen in bv de feed/food/pharma industrie is een pre.