NDO – Inspection Engineer – Echt – inzet wereldwijd

Introduction

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je wereldwijd actief bent en samenwerkt met succesvolle bedrijven in diverse sectoren? Bij JSC Inspections hebben we een spannende vacature voor een NDO Engineer die klaar is voor avontuur en gepassioneerd is door Non Destructive Testing / Onderzoek.

Organization

JSC Inspections is een betrouwbare en professionele partner voor succesvolle bedrijven over de hele wereld. Onze diensten zijn nauwkeurig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Met een deskundige en ervaren organisatie zijn we gespecialiseerd in Non Destructive Testing in de procesindustrie. We hebben al vele landen en organisaties bezocht, en onze experts staan bekend om hun expertise en betrouwbaarheid.

Function

Als NDO Engineer word je als onderdeel van een team wereldwijd ingezet bij klanten in sectoren zoals olie & gas, petrochemie, energie, procesapparatuur en staalconstructies. Je zult de ene week bijvoorbeeld in India werken aan het inspecteren van een petrochemische installatie met behulp van Eddy Current-systemen, en een paar weken later meet je het ferrietgehalte van een specifieke technische toepassing in Egypte. Terug in Nederland zul je essentiële rapporten opstellen om klanten te informeren over de integriteit en veiligheid van hun installaties, en om mogelijke besparingen op onderhoudsplannen en fabrieksstops wereldwijd te realiseren.

Deze baan biedt een unieke kans om te reizen, andere culturen te ontdekken en te werken in interessante omgevingen. Het internationale aspect is hier geen loze belofte, maar een werkelijkheid die je dagelijks zult ervaren. Zowel de waardering van onze klanten als de erkenning binnen onze organisatie zijn van een hoog niveau, wat deze positie zeer bevredigend maakt.

Als NDO Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse Non Destructive onderzoeken, waaronder Eddy Current, Ultrasonic Testing, Liquid Penetrating Testing, Magnetic Particle Testing en andere gespecialiseerde testen zoals het meten van het ferrietgehalte en het controleren van Pinhole/Porosity-coatings. Je streeft altijd naar een optimale balans tussen kwaliteit, kosten, tijd en risico.

Requirements

Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je een relevante technische achtergrond op minimaal MBO WTB niveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring. Daarnaast beschik je over resultaatgerichtheid, een goede teamgeest en het vermogen om zelfstandig te werken. Je kunt je eigen werk goed plannen en organiseren. Belangrijk is dat je bereid bent om regelmatig in het buitenland te reizen en daar te verblijven. Onze collega’s bij JSC Inspections doen dit ongeveer 50-60 dagen per jaar!

Offer

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, maar geen ervaring hebt in de NDO-sector, bieden we de mogelijkheid om bij JSC Inspections een specifiek opleidings- en ervaringstraject te volgen. Je wordt opgeleid door ervaren specialisten van JSC Inspections. Je moet wel in het bezit zijn van een MBO WTB-diploma en enige relevante werkervaring in de chemische sector. Affiniteit met materiaalkunde wordt zeer gewaardeerd.

Bij JSC Inspections bieden we niet alleen een uitdagende en interessante baan, maar ook een hecht team van ervaren collega’s en boeiende opdrachtgevers over de hele wereld. Er zijn volop mogelijkheden voor training en ontwikkeling, en je zult leren van de experts in het specialistische vakgebied van NDO.

Kom bij ons team en maak deel uit van een wereldwijde organisatie die haar klanten ondersteunt met hoogwaardige en betrouwbare diensten. Solliciteer nu als NDO Engineer bij JSC Inspections en start een opwindend avontuur in de wereld van Non Destructive Testing!

Information

If you have questions or want to discuss the position please contact Erwin Amesz on +31 46 460 00 00, info@approba.com

Indien u vragen heeft of de vacature wilt bespreken, neemt u dan contact op met Erwin Amesz op +31 46 460 00 00, info@approba.com