Allround Operator – meerdere posities beschikbaar – Geleen

Introduction Als Operator bij Tessenderlo Kerley Netherlands speel je een essentiële rol in de productie en veiligheid van onze nieuwe ammonium thiosulfaat fabriek op de Chemelot Industrial site in Geleen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van een duurzame en efficiënte productie van hoogwaardige kunstmest.Deze vacature betreft een dienstverband bij Tessenderlo Kerley Netherlands en is geen detachering/project/tijdelijke positie!

Meetkamer – DCS – Operator – Geleen

Introduction Tessenderlo Kerley Netherlands is op zoek naar een ervaren Meet- en Regelkamer Operator die verantwoordelijk zal zijn voor het besturen van een complexe chemische installatie met geautomatiseerde apparatuur. In deze rol speel je een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid, milieu, kwaliteit en naleving van regelgeving. Je zult toezicht houden op de activiteiten van de field operators en …

Plant Operation Leader – Geleen

Introduction Ben jij de ervaren Plant Operation Leader die wij zoeken? Wil jij een belangrijke rol spelen in het veilig en efficiënt leiden van onze nieuwste productiefaciliteit in Geleen?Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons enthousiaste team!Deze vacature wordt ingevuld met een dienstverband bij de opdrachtgever, dus geen deta/uitzend/project invulling!