Werkvoorbereider – Projectleider – Geleen

Introduction

Voor onze opdrachtgever Hijsservice Limburg zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Projectleider. Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan, En heb je ruime ervaring als werkvoorbereider / projectleider bij voorkeur in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organization

Hijsservice Limburg is dé partner voor industrieel Limburg op het gebied van veilig hijsen en heffen. Wij werken aan takels en kranen van klanten in Nederlands en Belgisch Limburg. Wij zijn met 7 personen en willen naar een team van 15 personen doorgroeien. Hijsservice Limburg maakt deel uit van den Berg Investments B.V.

De huidige mensen zijn veelal zeer ervaren, gedreven en al geruime tijd actief in de branche. Kwaliteit, korte lijnen en optimale flexibiliteit zijn belangrijke aspecten binnen Hijsservice Limburg. Dit alles zorgt voor zeer tevreden klanten en vormen het fundament voor een verdere groei. 

Function

Als werkvoorbereider – projectleider bij Hijsservice Limburg, gevestigd in Geleen, speel je een essentiële rol in het ondersteunen van klanten, het coördineren van projecten en het begeleiden van monteurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Jouw verantwoordelijkheden gaan echter verder dan dat. Om een beter begrip te krijgen van de organisatie en de context, kun je meer informatie vinden op de website www.hijsservice.nl.

Als werkvoorbereider – projectleider ben je betrokken bij het gehele proces, van het opnemen van projecten tot het (laten) afronden van reparaties en revisies in de werkplaats. Een belangrijk aspect van jouw werk is het nauwkeurig begeleiden en organiseren van de werkzaamheden, zodat alles efficiënt verloopt en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Hijsservice Limburg.

In jouw rol werk je nauw samen met de bedrijfsleider Leon, de boekhoudkundig/commercieel medewerker Patrick en de klanten om behoeften en eisen te begrijpen. Je maakt technische en deels financiële analyses van de projecten en stelt gedetailleerde werkplannen op. Hierbij houd je rekening met de beschikbaarheid van middelen, materialen en monteurs. Door jouw grondige voorbereiding kunnen de monteurs direct aan de slag en verloopt het project soepel.

Daarnaast ben je constant in contact met leveranciers om de benodigde materialen op tijd en volgens specificaties te verkrijgen. Je onderhoudt relaties met leveranciers en zorgt ervoor dat de juiste producten tegen de beste prijs worden geleverd. Hierbij bewaak je de kwaliteit en zorg je voor tijdige leveringen, zodat de projecten geen vertraging oplopen.

Binnen Hijsservice Limburg ben jij de spil in het web. Je communiceert regelmatig met verschillende interne en externe contacten, zoals de planning, technische diensten en verkoopafdeling. Hierbij zorg je voor een vlotte informatieoverdracht en bewaak je de voortgang van de projecten. Je rapporteert aan de bedrijfsleider en speelt een cruciale rol in het behalen van de gestelde doelen.

Hijsservice Limburg gebruik van Exact Globe, een geavanceerd softwareprogramma voor het verwerken van orders en het beheren van financiële gegevens. Als werkvoorbereider – projectleider ben je verantwoordelijk voor het correct invoeren en verwerken van gegevens in dit systeem. Dit stelt de organisatie in staat om de projecten op de voet te volgen en belangrijke beslissingen te nemen op basis van real-time informatie.

Kortom, als werkvoorbereider – projectleider bij Hijsservice Limburg ben je een cruciale schakel in het succesvol uitvoeren van projecten. Je combineert technisch inzicht, organisatorische vaardigheden en goede communicatie om klanten tevreden te stellen, monteurs te ondersteunen en projecten efficiënt en binnen de gestelde deadlines af te ronden.

Requirements

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde MTS niveau 3-4.
 • Je hebt relevante werkervaring als werkvoorbereider / Projectleider, bij voorkeur in de branche
 • Je bent communicatief en administratief goed onderlegd
 • Je beheerst MS Office en eventueel Exact
 • Je houdt er van om dingen uit te zoeken en hebt een goed technisch inzicht

Offer

Wat biedt Hijsservice Limburg jou:

 • Een afwisselende en leuke functie binnen een jong bedrijf
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met persoonlijke betrokkenheid
 • Een hecht team waar mooi producten en klanten op je rekenen
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen 
 • Prima salaris
 • 30 vakantie dagen

Information

Indien je vragen hebt of de vacature wilt bespreken, neem dan contact op met André Borsboom op +31 (0)46 460 00 00, recruitment@approba.com

Tijdens onze eerste informele kennismaking krijg je een inkijk bij Hijsservice Limburg en proefje de gemoedelijke maar professionele sfeer van Hijsservice Limburg. Indien je de inkijk je aanspreekt en het wederzijds klikt dan zouden we graag een proefdag inplannen waarbij je een dag/dagdeel binnen ons bedrijf meeloopt en alvast kennis kunt maken met je eventueel toekomstige collega`s en werkzaamheden.