Stagiaire marketing

Introduction

Approba in Urmond is op zoek naar een marketing stagiaire!

Organization

“Maar wie is Approba nou eigenlijk?”

Approba is een HR Business Partner. Simpel gezegd voorzien wij onze klanten van diverse HR services. Denk aan outplacementbegeleiding, coaching, assessments, employer branding, recruitment (werving en selectie) en nog veel meer. Dat kan inhouse bij een klant, maar meestal werken wij vanuit onze thuisbasis in Urmond. Wij zijn gevestigd in het Van der Valk Business Center waar wij een kantoorruimte hebben tussen de palmbomen!

Binnen onze ‘sport’ hebben we een niche, namelijk: techniek. Specifiek de (petro)chemie en kunstmestindustrie. Echter voelen we ons ook snel thuis op ander terrein en gaan we zelden een uitdaging uit de weg.

Function

“Oké maar.. Marketing Stagiaire?”

Zoals je ziet is onze dienstverlening breed. De ‘Employer Branding’ van onze klanten speelt hierbij altijd een belangrijke rol. Als je bijvoorbeeld nieuwe medewerkers zoekt voor jouw vacatures, helpt het enorm als mensen van jou bestaan afweten en al helemaal als ze een positieve attitude hebben tegenover jouw bedrijf of naam. Naast de dagdagelijkse sollicitatiegesprekken, searches en vergaderingen, werken wij ook aan websites, Linkedin bedrijfspagina’s, (social media) berichten, foto, video en aanverwanten.


Hierbij kunnen wij jouw hulp gebruiken! Een frisse blik, nieuwe kennis en extra handjes! Marketing in de breedste zin van het woord, voor Approba alsook voor onze klanten. We begeleiden jou graag hierin, maar zullen jou ook de ruimte geven om zelf met initiatieven te komen. Moet je naast je praktijkstage ook een opdracht doen? Dan hebben wij daar ook al een paar ideeën voor.

Requirements

Voor deze stage zijn we op zoek naar jou! Tenminste.. als jij jezelf herkent in het volgende:

  • Je bent op zoek naar een marketing gerelateerde stage en doet een relevante opleiding;
  • Je bent op zoek naar een praktijkstage (met onderzoeksopdracht) of op zoek naar een onderzoeksopdracht in combinatie met een deel praktijk;
  • Je bent hands-on, durft initiatief te nemen en bent sociaal;
  • Enige affiniteit met de ‘technische sector’ is wenselijk. Een mogelijke onderzoeksopdracht zal altijd een technisch onderwerp hebben.

Offer

Wat staat tegenover jouw onvermoeibare inzet:

  • Werken in een klein, leuk, hecht team;
  • Een groene inspirerende omgeving tussen de palmbomen;
  • Tegen een kleine vergoeding kun je heerlijk lunchen á la Van der Valk;
  • Een stagevergoeding.

Application

“Waar kan ik tekenen?!”

Je kunt solliciteren door jouw cv (en motivatiebrief) te uploaden via de onderstaande sollicitatielink. We zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Voor vragen kun je contact opnemen via ons telefoonnummer: 046-460 00 00.