Service Monteur-Technician Buitendienst – Geleen

Introduction

Voor onze opdrachtgever Hijsservice Limburg zijn wij op zoek naar een Service Monteur-Technician buitendienst die zelfstandig te werk gaat met het verrichten van veiligheidskeuringen, onderhoudswerkzaamheden, reparaties, opsporen van storingen, leveren en op de baan zetten van kranen. Organization

Hijsservice Limburg is dé partner voor industrieel Limburg op het gebied van veilig hijsen en heffen. 

De huidige mensen zijn veelal zeer ervaren, gedreven en al geruime tijd actief in de branche. Kwaliteit, korte lijnen en optimale flexibiliteit zijn belangrijke aspecten binnen Hijsservice Limburg. Dit alles zorgt voor zeer tevreden klanten en vormen het fundament voor een verdere groei. De werkzaamheden van de Service Monteurs vinden voor 95% plaats bij de klant. Daarnaast vinden er af en toe werkzaamheden plaats op de locatie in Geleen. 

Function

De Service Monteur die we momenteel zoeken legt de focus op het oplossen van storingen, waarvoor kennis van de elektrotechniek vereist is. Deze kennis hoeft niet persé op een diploma gebaseerd te zijn, maar je moet een storing in een relais bestuurde installatie met elektrische aandrijvingen met diverse eindschakelaars kunnen vinden. Kennis van frequentieregelingen en PLC’s strekt tot aanbeveling. Naast elektrotechniek en elektronica heb je ook te maken met mechanica (sleutelen). Het keuren van werktuigen maakt een belangrijk onderdeel uit van de werkzaamheden en dient te worden uitgevoerd volgens BMWT Keur.

Ook als je wel relevante kennis hebt, maar nog helemaal geen ervaring in deze branche, ben je welkom en bestaat de mogelijkheid tot interne of externe opleiding(en). Bereidheid om regelmatig ook in het weekend en buiten de normale werktijden te werken is een voorwaarde. Bovendien mag je géén hoogtevrees hebben, omdat de werktuigen zich meestal boven in een hal bevinden. Het werk is zeer afwisselend omdat je bij veel verschillende bedrijven komt.

Requirements

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde MTS/MBO niveau 3-4 Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde met affiniteit voor elektrotechniek
 • Je hebt affiniteit met sleutelen
 • Je bent bereid tot het volgen van interne en externe opleidingen
 • Je hebt ambitie om je verder te ontwikkelen en continue verder te leren
 • Je hebt geen hoogtevrees (werken vanuit hoogwerker en kraanbordes)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs BE

Offer

Wat biedt Hijsservice Limburg jou:

 • Een afwisselende functie bij verschillende klanten
 • Een no-nonsense bedrijfscultuur met persoonlijke betrokkenheid
 • Een hecht team waar bij je door een ervaren collega opgeleid wordt
 • Bedrijfswagen, uitstekend salaris met ½ -13de maand
 • Reisuren tussen thuis en klant worden betaald
 • 30 vakantie dagen

Information

Indien je vragen hebt of de vacature wilt bespreken, neem dan contact op met André Borsboom op +31 (0)46 460 00 00, recruitment@approba.com

Tijdens onze eerste informele kennismaking krijg je een inkijk bij Hijsservice Limburg en proefje de gemoedelijke maar professionele sfeer van Hijsservice Limburg. Indien je de inkijk je aanspreekt en het wederzijds klikt dan zouden we graag een proefdag inplannen waarbij je een dag/dagdeel binnen ons bedrijf meeloopt en alvast kennis kunt maken met je eventueel toekomstige collega`s en werkzaamheden.