Proces Operator (B/C) – Geleen

Introduction

Heb je een afgeronde MTS procestechniek of Operator B/C (chemie) diploma? Dan graag verder lezen!

Organization

Op het Chemelot terrein in Geleen staan een zevental fabrieksinstallaties van Fibrant. Allemaal in relatie of zelfs in directe verbinding met elkaar. In termen van chemische procestechniek complex dus.

Ons verhaal begint in 1952, toen we onze eerste Caprolactamfabriek in Nederland bouwden. Tegenwoordig is Fibrant onderdeel van HSCC (ook wel Highsun Group China genoemd). Dit maakt ons als groep de grootste producent van Caprolactam en Ammoniumsulfaat ter wereld met productielocaties in Nederland (Geleen) en China (Fuzhou en Nanjing).

Vanuit ons hoofdkantoor in het chemische hart van Nederland, wil Fibrant de onbetwiste marktleider zijn in Caprolactam, Cyclohexanon en Ammoniumsulfaat. EcoLactam® is onze nieuwe, duurzame generatie producten met een carbon footprint van wereldklasse. Fibrant levert, via haar gewaardeerde zakenpartners, grondstoffen voor kwaliteitsproducten in textiel, auto’s, voedselverpakkingen en landbouwproducten. Onze klanten vertrouwen op de hoogwaardige en duurzame producten van Fibrant.

In Nederland heeft Fibrant, gevestigd op het hoofdkantoor in Urmond en de Chemelot-site in Geleen, 350 medewerkers in dienst. Fibrant staat voor ‘pure chemie’. Dit verwijst niet alleen naar het technologische proces waardoor onze hoogwaardige en duurzame producten tot stand komen, maar ook naar de chemie tussen onze Fibrant-medewerkers onderling en met onze zakenpartners.

Function

Werken bij Fibrant is pure chemie. Jij bent de belangrijkste schakel in ons productieproces. Zonder jou staan de fabrieken stil. Veiligheid staat natuurlijk bovenaan.

We investeren graag in onze medewerkers, ons belangrijkste kapitaal. Daarom leiden we onze operators zelf op in de fabrieken en in onze Learning Academy.

Bij ons werk je in een hecht team, verdeeld over vijf ploegen en drie verschillende diensten. Het is belangrijk om goed met elkaar te communiceren en samen te werken om de fabriek zo goed mogelijk te laten draaien. Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid, waardoor je je snel betrokken voelt.

Onze medewerkers weten goed wat er speelt, staan dicht bij elkaar en zien hun werkplek vaak echt als ‘hun fabriek’. We hebben elkaar natuurlijk ook hard nodig bij dit werk.

Wil jij komen werken in onze complexe procesinstallaties? Ben jij op zoek naar maximale uitdaging? Dan ben jij onze nieuwe operator. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde operators!

Requirements

  • Chemisch B/C operator diploma
  • Liefst enkele jaren ervaring in een chemische productie omgeving
  • Nederlandse taal machtig
  • Teamspeler
  • Interesse in complexe processen, uitdagende werkzaamheden
  • Een CAN DO mentaliteit

Offer

  • Marktconform salaris
  • 33,6 urige werkweek in een 5 ploegensysteem
  • Ploegentoeslag
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via onze People & Culture officers die echt het verschil maken!

Information

Indien je vragen hebt of de vacature wilt bespreken, neem dan contact op met Erwin Amesz op +31 46 460 00 00