HR Directeur

Introduction

HR Directeur gezocht op Chemelot! Sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van zaken in beweging zetten, lees dan verder

Organization

Deze dynamische organisatie op de Chemelot site is actief in zowel bulk als specialty chemicals. Meerdere fabrieken vallen onder deze organisatie en behoren tot een grote internationale ondernemening. Meer dan 340 FTE zijn werkzaam in Geleen.

Function

Jij gaat met plezier naar je werk als je de organisatie kunt motiveren en inspireren. Je stimuleert mensen met jouw enthousiasme en passie om verantwoordelijkheid te nemen en buiten gebaande paden te gaan.

Vanzelfsprekend ben jij het goede voorbeeld. Je bent ervan overtuigd dat wanneer mensen op hun sterktes worden ingezet, zij daadwerkelijk het verschil maken. Passie, eigenaarschap en bouwen op sterktes in combinatie met vakmanschap staan namelijk voorop in deze organisatie.

In deze uitdagende rol werk je natuurlijk samen en met een viertal HR-professionals. Verder valt ook learning & development onder jouw aandachtsgebied; een continu lerende organisatie.

Als directeur heb je een grote verantwoordelijkheid en sta je samen met je collega’s in het Management Team voor het behalen van de overall businessdoelen.

Requirements

Bachelor / Master niveau

Je hebt een business mindset en acteert als proactieve business partner voor de hele organisatie.

Je heb minimaal vijf jaar People management en een gedegen HR business partner ervaring in een persoonsgerichte en dynamische (productie) omgeving

Je bent klaar voor de volgende stap!

Information

Indien je vragen hebt of de vacature wilt bespreken, neem dan contact op met Michael Hamers op +31 (0)46 460 00 00, info@approba.com