en    nl    

Werving en selectie Eindhoven, Brabant

Werving en Selectie Eindhoven
Approba heeft, naast een vestiging in Geleen, sinds 2012 ook een vestiging in Eindhoven, op de High Tech Campus. Hiermee is Approba nog beter in staat om haar klantenkring in Noord-Limburg, Gelderland en Noord-Brabant van dienst te zijn bij alle vraagstukken op het gebied van HR en Recruitment Services.

Werving en Selectie in Brabant, Nederland en Internationaal
Anno nu is het niet meer zo nuttig om je vacature bij vele bureaus te plaatsen in afwachting van die ene¬†gelukstreffer. Om de juiste kandidaat te vinden en ge√Įnteresseerd te krijgen zul je doelgericht aan de¬†slag moeten, met new style werving en selectie. Met een energieke partner die hierin gespecialiseerd¬†is; voorbij alle grenzen. Of je het nu recruitment,werving en selectie of headhunting noemt, het gaat om het vinden van de juiste professional. Approba biedt werving en selectie in Brabant en Limburg, maar ook nationaal en internationaal.

In samenwerking met Approba worden er duidelijke afspraken gemaakt over het verloop van de procedure voor het vinden van de juiste professionals, waardoor een optimale samenwerking bewerkstelligd kan worden. Onze dienst werving en selectie strekt zich uit over geheel Brabant en wordt ook landelijk én internationaal aangeboden. Voor werving en selectie in Brabant, moet je dus bij Approba zijn.

Onze doelstelling? Het vinden en plaatsen van de juiste professional voor uw organisatie!
Uw corebusiness is uw passie, onze passie is het vinden van de juiste professional (zowel de werving als de selectie). Approba is regionaal bekend, maar wereldwijd actief, al naar gelang uw wensen. Approba bemiddelt professionals met minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring, met een grote focus op het middle- en hoger management en executives.

Kandidaat wilt een eerlijk beeld
Ben je als kandidaat op zoek naar een nieuwe baan? Approba vindt, als professioneel en betrouwbaar werving en selectiebureau in Brabant, de geschikte baan voor jou. Natuurlijk wil je van tevoren weten hoe de baan eruit gaat zien. Hoe zit het bedrijf in elkaar? Wat biedt het bedrijf voor secundaire arbeidsvoorwaarden en hoe zit de bedrijfscultuur in elkaar? Approba, een bureau die jouw wensen serieus neemt en eerlijke informatie verschaft.

Ja, vind voor mij de juiste professional!
Bent je¬†als opdrachtgever ge√Įnteresseerd in onze werving en selectie diensten voor personeel in Brabant¬†of daarbuiten? Wij staan u graag te woord. Bel direct met 040 2870422,¬†neem contact op met een van onze werving & selectie specialisten of bezoek onze vestiging in Eindhoven.

Onze referenties