en    nl    

Uw loopbaan in de techniek begint hier

Uw loopbaan in de techniek

Een onderneming kan niet zonder (technische) vakmensen. Ontwikkeling van de werknemer is daarom ook van essentieel belang. Approba begeleidt en plaatst vakmensen bij bedrijven in de techniek. Bent u dus op zoek naar een andere baan in de techniek, dan bent u bij Approba op de goede plek. De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en ook de vergrijzing neemt toe: daarom wordt het steeds moeilijker om een goede match tussen werkgever en werknemer te vinden.

Een loopbaan in de techniek iets voor u?
Uw loopbaan is waar het om draait, samen uw passie ontdekken!
Met jaren ervaring in (executive) recruitment en een groot werkveld in de techniek en industrie zorgen wij altijd voor een goede match. Het menselijk kapitaal binnen een organisatie staat bij ons centraal.

Samen aan de slag, zorgen dat u terecht komt waar u hoort te zijn. En ook de nazorg, blijft u wel tevreden op uw plek? U krijgt bij ons de mogelijkheid zich volledig te ontwikkelen binnen de techniek. Door onze goede contacten kunnen wij u begeleiden binnen uw carriere in de techniek. Wij beschikken altijd over interessante vacatures en opdrachtgevers die voorop lopen in de ontwikkelingen.

Loopbaanontwikkeling
Hooggekwalificeerd en gedreven personeel is essentieel voor veel bedrijven. Maar andersom is een geschikte match ook van groot belang. Om daar voor te zorgen begeleidt Approba een (toekomstig) werknemer en zorgt voor een goede match. Ook na de detachering of outplacement blijft Approba betrokken bij de organisatie.

Contact
Mocht u interesse hebben kunt u altijd contact opnemen met een van onze professionals.

Onze referenties