en    nl    

Expat Services

Expat services
Approba biedt een aantal¬†HR services¬†aan voor expats. Indien een werknemer van een land buiten de Europese Unie in Nederland komt werken heeft de werknemer een wervergunning nodig. In de meeste gevallen wordt er een vergunning aangevraagd d.m.v. de ‚ÄúKennismigranten procedure‚ÄĚ. Approba is erkend referent van de Immigratie- en Naturalisatiedienst en tevens partner van het Holland Expat Center. ¬†Dit betekent dat het vaak mogelijk is dat een kennismigrant al na 2 weken naar¬† Nederland kan komen om te werken. Wij bieden ondersteuning, nemen het geheel over of geven advies bij het bewerkstelligen van praktische zaken die bij een immigratie van belang zijn. Natuurlijk is een werk- en verblijfsvergunning niet de enige stap die genomen moet worden. Op persoonlijk gebied regelen wij een zorgeloze relocatie voor de expat en zijn/haar gezin. Op professioneel gebied ondersteunen wij bij een succesvolle integratie in een interculturele werkomgeving.

Expat Center logo

Wat kan Approba voor u betekenen?

  • Verblijfsdocumenten
  • Huisvesting
  • Onderwijs
  • Verzekeringen
  • Bancaire en financi√ęle zaken
  • Nederlandse taal
  • Cultuur (zie ook:¬†Cross Cultural Awareness)
  • Coaching en training van impats (verhuizend naar Nederland), expats (verhuizend naar het buitenland) en internationale teams.

De aanpak van Approba
Approba draagt zorg voor een warm welkom in Nederland, zodat een expat en zijn/haar echtgeno(o)t(e) en gezin een prettige start kan maken in de nieuwe werk- en woonomgeving.

De expat services van Approba zorgen er dus voor dat uw nieuwe werknemer zich snel thuis voelt.

Referentie
Henny de Ruijter, OCI Nitrogen: ‚ÄúApproba is voor ons een all-in one service verlener. Van werving & selectie tot aan het asessen van kandidaten kunnen we bij hen terecht. Daarnaast begeleiden zij de huisvesting van onze impats en maken zij hen wegwijs in hun nieuwe woon- en werkomgeving.‚ÄĚ

Contact
Wilt u meer informatie over onze HR & Recruitment services, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken. Neem telefonisch contact (+31 (0) 46 460 00 00) met ons op of vul ons contactformulier in.

Onze referenties