NL | EN

Assessments en Testen

Assessments en testen: analyse van personeel
Een medewerker kan de behoefte hebben om een objectief beeld van zichzelf te krijgen over zijn/haar functioneren als werknemer en als mens. Om deze behoefte in te vullen kunnen diverse middelen ingezet worden om het gevraagde beeld te verkrijgen. De meest geschikte middelen hiervoor zijn testen en assessments. Approba wil dan ook benadrukken dat een test of assessment enkel een middel is om het functioneren van medewerkers scherp in beeld te krijgen. Er wordt een potentieel bepaling gedaan.  Op basis hiervan wordt duidelijk of iemand geschikt is voor een bepaalde functie. Ook kan bepaald worden hoe iemands functioneren verbeterd kan worden.

Als uw organisatie zichzelf vragen stelt over het functioneren van haar Human Capital of haar HR Services, dan bieden wij daarop een antwoord!

Wat kan Approba voor u betekenen?

  • Wij zijn in staat een korte of uitgebreide analyse van uw personeel te maken op diverse eigenschappen, kenmerken en vaardigheden die van belang zijn om het functioneren en potentieel van uw personeel of team scherp in beeld te brengen.
  • Testen kunnen worden afgenomen op individueel niveau maar ook op afdelingsniveau en zelfs organisatie breed.
  • De testen zijn wereldwijd inzetbaar in ruim 30 talen.
  • Het resultaat zal een positieve bijdrage leveren aan uw strategisch personeelsmanagement.
  • Approba ondersteunt bedrijven en individuen met begeleiding en coaching door middel van een carrière coachingtraject op maat.

Approba biedt de volgende testmogelijkheden: Profiel onderzoek, Sales onderzoek, Prestatie onderzoek, Sales Indicator, 180 Graden Sales Checkpoint,  360 Graden Onderzoek, Klantvriendelijkheidonderzoek, Arbeidscompatibiliteit onderzoek. 

De aanpak van Approba
Approba levert onderscheidende diensten die zowel carrière- als organisatiedoelen op een lijn stellen. De relatie tussen professional en organisatie wordt continue verbeterd op basis van vertrouwen, respect en waardering.

Contact
Wilt u meer informatie over onze services, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken. Neem telefonisch contact (+31 (0) 46 460 00 00) met ons op of vul ons contactformulier in.

Onze referenties