en    nl    

Assessments en Testen

Assessments en testen: analyse van personeel
Een medewerker kan de behoefte hebben om een objectief beeld van zichzelf te krijgen over zijn/haar functioneren als werknemer en als mens. Om deze behoefte in te vullen kunnen diverse middelen ingezet worden om het gevraagde beeld te verkrijgen. De meest geschikte middelen hiervoor zijn testen en assessments. Approba wil dan ook benadrukken dat een test of assessment enkel een middel is om het functioneren van medewerkers scherp in beeld te krijgen. Er wordt een potentieel bepaling gedaan.  Op basis hiervan wordt duidelijk of iemand geschikt is voor een bepaalde functie. Ook kan bepaald worden hoe iemands functioneren verbeterd kan worden.

Als uw organisatie zichzelf vragen stelt over het functioneren van haar Human Capital of haar HR Services, dan bieden wij daarop een antwoord!

Wat kan Approba voor u betekenen?

  • Wij zijn in staat een korte of uitgebreide analyse van uw personeel te maken op diverse eigenschappen, kenmerken en vaardigheden die van belang zijn om het functioneren en potentieel van uw personeel of team scherp in beeld te brengen.
  • Testen kunnen worden afgenomen op individueel niveau maar ook op afdelingsniveau en zelfs organisatie breed.
  • De gevalideerde testen zijn wereldwijd beschikbaar in ruim 30 talen (tegen dezelfde prijs, zonder meerprijs voor meertalige rapporten).
  • Het resultaat zal een positieve bijdrage leveren aan uw strategisch personeelsmanagement.
  • Approba ondersteunt bedrijven en individuen met begeleiding en¬†coachingdoor middel van een carri√®re coachingtraject op maat.

 

Approba biedt de volgende testmogelijkheden: Profiel onderzoek, Sales onderzoek, Prestatie onderzoek, Teamanalyse, Sales Indicator, 180 Graden Sales Checkpoint,  360 Graden Onderzoek, Klantvriendelijkheidonderzoek, Arbeidscompatibiliteit onderzoek. 


Waarin onderscheidt Approba zich?

  • ¬†Approba biedt een diversiteit aan testen, onderzoeken als persoonlijkheidstesten, functiegeschiktheidstesten en ontwikkelingsinstrumenten.
  • Approba biedt een test die cognitieve zaken, karaktereigenschappen en beroepsinteresses in √©√©n test meet.
  • Approba biedt de mogelijkheid om een teamanalyse uit te voeren, met de mogelijkheid om net zo vaak en veel van teamsamenstelling te wisselen.
  • Het 180 Graden Sales Checkpoint onderzoek is uniek in zijn soort. Het is een ontwikkelinstrument waarbij de verkoopmanager en de verkoper antwoorden geven.
  • Het klantvriendelijkheidsonderzoek met matches op de functie en het klantvriendelijkheidsperspectief is de enige in zijn soort.

Contact
Wilt u meer informatie over onze HR & Recruitment services, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken. Neem telefonisch contact (+31 (0) 46 460 00 00) met ons op of vul ons contactformulier in.

Onze referenties